Archery Tag

Nu är det möjligt att vara krigare med pilbåge och  få känna hur det kunde kännas på de gamla slagfälten utan att behöva vara rädd för att skada sig.

Som paintball med pilbågar!

Bygg några skydd eller kombinera med våra bumperballs och ni har en bana en bana med skydd att ta betäckning bakom och ni försöker sedan pricka spelarna i motståndarlaget med pilar (som har patenterade, mjuka spetsar  vilket dämpar träffen). Träffa samtliga motspelare eller inta det andra lagets hemmabas – ett actionfyllt pilbågskrig och fantastiskt roligt alltså!

Att helt säkert skjuta pil på sina kollegor eller vänner utan att någon riskerar att ta skada – det är hysteriskt roligt!

Detta liknar paintball men sker helt utan färgkladd och krånglande vapen, inget påfyllande av luft eller kulor. Det gör inte heller lika ont att bli träffad av dessa skumgummiklädda pilar som det gör att bli träffad av en paintballkula.

Utrustning?
All utrustning som används är välbeprövat och säker. Varje deltagare får varsin combat archery tag-mask utöver en alldeles egen Combat archery tag-båge. Pilarna är specialgjorda med en vadderad skumgummispets. Alla våra bokningar börjar med säkerhetsgenomgång, teknikträning och prickskytte, vilket är minst lika uppskattat som själva spelet. Det är kul att bara hålla i en pilbåge. Det faktum att du vet att du får skjuta dina kompisar förhöjer bara nöjet ytterligare.

på vintern kan man spela i vilken tillgänglig gymnastiksal som helst.
På sommaren kör vi utomhus på gräsmattor eller på en fotbollsplan

Hyrpris 300 kr/dygn/ båge och pilar
Vi har 10 st utrustningar