Om oss

Vår affärside
Vi vet ju genom forskning hur viktigt det är för våra barn att röra på oss. Skolorna drar ner gymnastiktimmarna, datorerna och TV apparaterna gör att vi sitter allt mer still.
Hos oss på luftlandet får man både balans och den nödvändiga motoriska träningen tillgodosedd. Barn är nyfikna och vill gärna lära sig saker. Genom upplevelser kan man få barnen att motionera utan att de vet om det. Samtidigt får vi glada barn som somnar snällt på kvällen, till föräldrarnas belåtenhet.
Luftlandet är ett helt lekland av uppblåsbara attraktioner som passar de allra flesta barn och vuxna.

Här finns små hoppborgar för de allra minsta och för de större finns det många olika aktiviteter t.ex hinderbanor, jätteboxning, sumobrottning, bungeyrun, speedshooting och andra sportaktiviteter.

Många säger att hoppborgar är väl ingen nyhet, men på Luftlandet har vi samlat ca 8-12 st olika aktiviteter på samma plats. Där betalar man ett inträde och sen har man en hel värld av stora och roliga aktiviteter att roa sig med under en hel dag.
Vi hyr ut allt ifrån må hoppborgar och hinderbanor till kalas eller flera attraktioner på större evenemang.
Har ni ett event stort som litet som kan behöva lite roligt.
hör av er så löser vi detta till er

Vi kan erbjuda allt ifrån barnkalas till företagsevent.

Luftlandet startades i Piteå 2005. Vår målsättning är att barn ska kunna få både motion, balans och samtidigt ha roligt och kunna leka säkert i våra upplåsbara aktiviteter.

luftlandet hoppborgar hinderbanor upplåsbara aktiviteter event kalas Barnkalas svensexa möhippa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *